Un bon nombre de visites des dels cercadors, la millor garantia

15/07/2011


Força sovint Google ens dóna sorpreses. De vegades (normalment), es converteixen en més feina o nous paràmetres a tenir en compte, però altres, aquestes sorpreses ens fan veure que anem pel bon camí.

Aquest post, ve motivat per un informe que Google va enviar als usuaris de Google Analytics (el servei d'estadístiques) que permeten que es tractin les dades de manera anònima.

Google és un cercador que intenta treballar sobre la base de la col·laboració. Un feedback que els és molt important, i els permet refinar les seves eines, per aconseguir que els resultats del cercador resultin el més útils possible als seus usuaris.

Sovint envien informes de diversos tipus, però dissabte dia 2/6/11, en van enviar un que era força més interessant del que és habitual.

Aquest informe consisteix en comparatives de diversos aspectes d'interès, relatius als períodes 01/11/2009 a 10/02/2010, i 01/11/2010 a 10/02/2011, i correspon als comptes que permeten que n'utilitzin les dades.

L'aspecte rellevant d'aquest informe és l'origen de les visites. El promig que arriba des de cercadors a les pàgines web que permeten el tractament anònim de les dades, tal i com es pot veure al requadre, és del 27% un any i el 28% el següent.

Aquest resultat, significa que un 73 i un 72% respectivament de les visites que majoritàriament arriben a les pàgines web, hi arriben per altres mitjans que no son els cercadors (ja sigui perquè ja coneixen la pàgina, els han donat l'adreça, per enllaços en pàgines relacionades, com a resultat de promocions, newsletters...).

El motiu pel que considerem que és un regal, és que (també en promig), al voltant del 70% de les visites a les pàgines dels nostres clients tenen els cercadors com a origen.

Aquest índex tan alt, ens anima a continuar pel mateix camí. Perquè el que ens diu, és que constantment nous visitants descobreixen les pàgines dels nostres clients als cercadors. Cosa que si el client vol crear una comunitat, i amb aquest objectiu incorpora serveis o informacions útils per al dia a dia, en tenir un gran nombre de nous visitants que arriben al seu lloc web, podrà crear una comunitat prou important en poc temps.

És cert que aquest és el distintiu de qualitat de Cletu, i del servei que venem des del primer dia. I considerem important fer-hi esment, perquè gràcies a aquest aspecte, les pàgines que utilitzen Cletu tenen més visites, i les visites son oportunitats de negoci.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!

C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat