Botigues virtuals que fomenten la confiança i surten bé a google

La gran aposta d'aquest any ha estat incorporar el comerç electrònic a les prestacions de Cletu.

Aquesta incorporació, ha resultat força exitosa, de manera que la major part de la resta d'evolucions de Cletu s'han elaborat amb l'objectiu d'incrementar-ne l'efectivitat potenciant aspectes als que prèviament no s'havia donat una importància específica.

La programació de les botigues virtuals de Cletu, continua tenint com a base la facilitat de ser trobades als cercadors, però degut a que son poques les vegades que quan un usuari descobreix una pàgina hi compra, calia potenciar aspectes molt més subtils, com son la confiança, la fidelització, i potenciar l'efecte boca orella (o dit d'una altra manera, el màrqueting viral).

Tots aquests mitjans, tenen la finalitat de permetre que l'èxit dels projectes depengui exclusivament del client, que si ofereix articles amb suficient demanda, prou competitius en preu, i a més dóna una atenció adequada a la seva botiga virtual, disposarà de les màximes garanties d'èxit.


Utilitats addicionals de les botigues virtuals:

Gestió de comandes per Internet:
Una aplicació específica de les botigues virtuals, és la possibilitat que els clients habituals efectuïn les comandes des de la pàgina web. Amb aquesta finalitat, es poden indicar descomptes per client, productes relacionats, incorporació de diferents taxes segons el destí de l'enviament... i gràcies a que Cletu és un CMS (gestor de continguts) de desenvolupament propi, hi podem fer les adaptacions necessàries per tot tipus d'articles i serveis. Incloses comandes personalitzades i articles a mida.

Es tracta d'una possibilitat que pot resultar una important millora en l'atenció i servei al client, optimitzant la gestió de comandes, gràcies a que a més permet l'elaboració de passarel•les per vincular la gestió de productes i comandes amb el sistema utilitzat per l'empresa, agilitzant aquests tràmits, i donant una flexibilitat horària, que ben segur que els clients agrairan.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

Promocions

Núvol de TagsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat