Disseny de pàgines web per òptiques

La cadena d'òptiques Bassol, la integren diverses botigues cadascuna de les quals està dirigida a un públic concret. D'aquesta manera el personal pot estar especialitzat en el tipus d'ulleres que s'ofereixen a cada punt de venda, podent garantir un millor nivell de satisfacció en oferir respostes més específiques a les consultes i necessitats dels clients. A més, totes les òptiques tenen el personal i maquinària necessaris per efectuar avaluacions de l'estat de la visió.

Les òptiques Bassol, disposen d'una versió força completa de Cletu, incloent gestió d'usuaris de diversos nivells i tipus, per tal que puguin gestionar online els serveis disponibles. Aquests serveis van des de les subscripcions a Newsletters, fins la possibilitat de consultar novetats exclusives per clients i usuaris registrats a la pàgina web.

A banda, la pàgina web inclou un catàleg de muntures d'ulleres graduades, de sol i lents de contacte, que s'actualitzen, i en moments puntuals permeten promocionar models específics, ja sigui indicant-hi descomptes, o fent-los destacar.
 

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Comentaris

Estamos muy contentos con todo el trabajo realizado con nuestra página web. Ha sido muy fácil realizar cambios y actualizaciones y el rendimiento de la página es excelente. Gracias por vuestro trabajo.
Comentat

Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat