Desenvolupament de pàgines web per empreses de construcció

La pàgina de Construccions Vall, està pensada per fer que siguin els projectes d'aquesta constructora de Fonollosa els que expliquin els seus serveis de construcció, reformes, rehabilitacions i construcció de piscines.

De tota manera, els treballs més interessants i que donen una millor idea del que els pot oferir la constructora, son les restauracions de vivendes i façanes de cases, masies i edificis antics, als que s'efectuen modificacions estructurals que s'integren perfectament a les característiques de l'edifici.

Per destacar la vistositat d'aquests treballs, es tracta d'una pàgina amb un disseny organitzat per tot i oferir una informació indispensable per tenir oportunitats de ser trobada als cercadors, permet veure imatges a pantalla completa, amb imatges aleatòries, de manera que cada vegada que s'accedeix a una pantalla, la imatge de fons a pantalla completa, canvia.

Es tracta d'una pàgina desenvolupada amb Cletu Bàsic, una possibilitat assequible, que tot i això facilita que les empreses aconsegueixin un bon nombre de contactes mitjançant la seva pàgina web. A més, incorpora AddThis per tal d'incrementar les possibilitats de promoció online, i la redifusió de continguts mitjançant xarxes socials.

Construcció, reformes i rehabilitació

 


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat