La clau perquè una pàgina tingui èxit és la fidelització

El principal objectiu d’una bona pàgina web, és aconseguir que qui estigui interessat en el que s’hi ofereix la trobi amb la màxima facilitat. I un cop hi ha accedit, resulti prou creïble com per merèixer la confiança de l’usuari, que si és així esdevindrà usuari no només de la pàgina, si no també del que s’hi ofereixi.

Per la fidelització d’usuaris, i fer que assíduament consultin la pàgina,cal oferir continguts d’interès i originals, que s’han actualitzar constantment. En haver-hi actualitzacions d’informació, els usuaris que realment necessitin estar al dia, es subscriuran al mecanisme que millor els vagi per rebre les notificacions pertinents. Des de les llistes de correu típiques, fins avisos de canvis de preus o de característiques en articles o serveis concrets. En tot cas, però també és important oferir solucions menys molestes, com les fonts RSS i altres, que permeten que qui s'hi sindiqui pugui rebre en temps real les actualitzacions de continguts de la pàgina, sense correus que arriben en moments inoportuns, i o bé distreuen el destinatari del que està fent, o es queden sense llegir.

Els serveis que s'ofereixen a la pàgina dependran de les necessitats, motivacions i possibilitats de cada cas, i per tant serà important que qui l'hagi de desenvolupar disposi de les eines i coneixements necessaris per poder adaptar les programacions existents, o desenvolupar aquestes utilitats de zero.

Les estratègies de captació i fidelització d’usuaris registrats, també poden consistir en oferir-los més serveis, o diferents serveis per diversos grups d’usuaris concrets, ja siguin clients, proveïdors o subscriptors entre molts d’altres, o fins i tot dos tipus de clients diferents estaran interessats en informacions diferents. I per tant, cal poder fer promocions per grups concrets d’usuaris registrats, enviar avisos de promocions a uns grups abans que a la resta, o publicar unes informacions o altres depenent de quin grup d’usuaris es tracti.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat