Títols coherents amb els continguts de cada pantalla per tenir més visites

El títol de la pantalla és el text que es llegeix al marge superior esquerre del navegador, important no confondre el títol de la pantalla amb l’encapçalament que es troba al principi del contingut. Concretament damunt dels menús del navegador, i al costat del logotip de Internet Explorer, o Safari, Firefox, Opera....

Posar el mateix títol a totes les pantalles d’una pàgina web és un error que li pot fer perdre fins i tot més del 70% de les visites. Sent condescendent, que una pàgina web tingui el mateix títol a totes les pantalles indica que qui l’ha desenvolupat, tot i que pot tenir una bona formació en disseny gràfic, no té ni idea de les necessitats del disseny web, que van molt més enllà de l’estètica.

Tot bon professional d’Internet ha de procurar que les pàgines reuneixin uns requisits mínims per tal que puguin aparèixer en el màxim de cerques possibles, i el més mínim d’aquests requisits és que cada pantalla tingui el seu títol, perquè és el que més valoren els cercadors. I que com a títol de la pantalla hi hagi el nom de l’empresa, és un error que es comet per estalviar una estona de feina que és el fonament de l’èxit... és a dir per manca de moltes cosesrelacionades amb saber en què consisteix de feina que s’està fent, la utilitat que se suposa que tindrà, l’ètica, la responsabilitat, o compromís amb la qualitat i bon servei al client.

Per veure els títols de totes les pantalles fàcil i ràpidament, es pot anar a www.google.es, i al quadre de cerques escriure-hi site:www.pagina.com. En clicar a cercar es veurà quins son els títols que Google ha trobat de cadascuna de les pantalles.

Efectes curiosos:
Si les pàgines no tenen títol però l’encapçalament del contingut està correctament indicat entre claus
H1, als resultats de Google hi apareixeran aquests títols, que com a mínim  en ser el text més important a la pantalla donen una idea de la informació que s’hi pot trobar... i ja és alguna cosa més que el nom de l’empresa.

Un altre efecte curiós és que si hi ha diversos enllaços a una pantalla amb el mateix text, i aquesta pantalla té un títol tan insuficient com el nom de l'empresa (que a més en aquest cas habitualment és el mateix per totes les pantalles, i per tant fa impossible diferenciar les diferents pantalles sense entrar-hi), Google afegeix aquest text als resultats que ofereix, de tota manera sempre és millor dedicar una estoneta a escollir títols més llaminers, especialment perquè poden ser la diferència entre 100 o 1000 visites al mes.

A més, fent-ho així, el títol apareixerà a les pestanyes del navegador, i en cas de tenir-ne diverses d’obertes, si no tenen un títol específic, serà més difícil de trobar la que interessa.

En cas que aquests motius no semblin suficients com per dedicar-hi una mica més de temps, Google valora molt millor les pàgines que donen més facilitats als usuaris, o dit d'altra manera, apareixen millor les pàgines més usables, i aquest és un requisit de mínims.

És a dir, si la seva pàgina web no té un títol identificatiu, descriptiu i inequívoc per cadascuna de les seves pantalles... no compti tenir massa visites.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat