Criteris d'accessibilitat estandarditzats per crear pàgines web apropiades

El W3C(World Wide Web Consortium), és una comunitat internacional dedicada a desenvolupar estàndards per la homogeneïtzació d’Internet, que per tant estableix les directrius que garanteixen el creixement d’Internet a llarg terme no només per les pàgines web, també per als navegadors com Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera, Google Chrome... entre d’altres, que cal que respectin unes normes comunes per tal que les pàgines es vegin el millor possible en tots ells sense necessitat de desenvolupar versions diferents per cadascun.

Pel que fa a les pàgines, les recomanacions que cal tenir en compte son les de la WAI (Web Accessibility Initiative), en qualsevol dels seus tres nivells, WAI-A, WAI-AA i WAI-AAA. Cadascun d’ells més accessible per a l’usuari, i restrictiu pel que fa a la llibertat de disseny de pàgines web.

Que el disseny de pàgines web com a mínim compleixi la WAI-A, és una garantia d’accessibilitat a les pàgines, de manera que l’èxit quedarà en funció de la qualitat dels continguts i l’interès que generin, i per tant com a mínim si la pàgina no funciona, no serà perquè els cercadors no puguin accedir a les pantalles, si no que o bé els continguts no s’han elaborat apropiadament, o la pàgina necessita promoció (si no son les dues coses).

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat