Màrqueting a xarxes socials, despertar simpaties per trobar clients

El màrqueting a través de xarxes socials, és una de les tècniques de promoció que està agafant més volada per promocionar pàgines web, perquè en l’àmbit de cada xarxa social el boca-orella funciona a la perfecció, i si se sap promocionar el que ofereix l’empresa, fàcilment trobarà seguidors i persones interessades, sense necessitat de dedicar-hi massa temps.

Per contra, si el que ofereix l’empresa no té els atributs que se li pressuposen, les xarxes socials on es vulgui promocionar s’ompliran de missatges que posaran sobre avís tot aquell que tingui la intenció de provar-los. És a dir, les xarxes socials són una eina excel·lent per promocionar articles i serveis de qualitat, i a més un bon lloc per informar-se d’aquells que no interessen o no funcionen.

És important saber que les xarxes socials tenen un aire endogàmic, i no ofereixen cap benefici per al posicionament als resultats orgànics dels cercadors com a conseqüència de les “recomanacions” dels principals cercadors, que per evitar que es manipulessin els resultats de les cerques, en el seu moment van “suggerir” a Facebook, Twitter... que els enllaços que s’hi poséssin havien d’incorporar l’atribut “nofollow” (No seguir), que és la instrucció que es dóna quan no es vol transmetre importància a la pàgina de destí de l’enllaç. El resultat del “nofollow” és que, per molts milers d’enllaços que es posin en una xarxa social (com a mínim a les que valen la pena), tot i tenir moltes altres utilitats, no millorarà la posició de la pàgina als resultats dels cercadors.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat