Els canvis d’IP d’un domini poden afectar al PageRank

Per Google l'estabilitat és un factor clau, i que un domini canviï la seva IP amb certa freqüència no ofereix massa garanties.

Els canvis d'IP freqüents, tot i que poden ser deguts a esforços constants de millora, transmeten la sensació que darrere de la pàgina no hi ha una estabilitat mínima, i per tant, per aquest factor no tindrà la mateixa valoració.

Aquest aspecte té importància en cas de voler comprar dominis en actiu des de fa anys per aprofitar els backlinks (enllaços externs), que permetrien que la nova pàgina esdevingués rellevant en poc temps. Tot i això el millor és assegurar-se que no hi ha cap penalització, i que el domini ha tingut una mínima estabilitat. Per fer-ho es pot consultar Domain Tools, on hi es pot veure l'històric de modificacions dels dominis.

Un altre aspecte que s'hauria de tenir en compte és cap on enllacen els backlinks, perquè si la pàgina és nova, tots els enllaços que no trobin la pantalla de destí passaran a donar error 404, de manera que deixaran de ser rellevants per la nova pàgina.


Enllaços d'interès:
Domain Tools
Consultar l'històric de modificacions i altres informacions rellevants del registre de dominis


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat