Publicar continguts únics per agradar a Google

Aquest factor ha experimentat una variació notable en l'actualització del PageRank del dia 25/02/2011. Des d'aquest moment, les pàgines amb continguts duplicats han vist com canviaba la seva valoració, caient en picat als resultats de les cerques, i experimentant una millora important aquelles que han estat considerades la font dels continguts.
 
En altres àmbits, a ningú se li acudeix que una còpia mereixi la mateixa importància que un original. De la mateixa manera, els cercadors (i especialment Google) no son diferents, i donen molta més importància als continguts si es troben en una sola pàgina (i en aquella pàgina només han de ser accessibles des d'una sola URL, o indicar quina és la URL que s'ha d'indexar).

Per tant, si el que es vol és oferir informació de qualitat, i que els cercadors la tinguin en compte, és indispensable que els continguts de la pàgina web siguin únics i originals.

Copiar els continguts d'una altra pàgina i incorporar-los a la pròpia, és una política que no agrada gens als cercadors (a més de donar a entendre una total manca de respecte pel treball de l'altra gent).

Per tant, els continguts que es troben en diferents pàgines perden rellevància. Provocant que les còpies pateixin penalitzacions que els impediran donar bons resultats.

Google ofereix la possibilitat de denunciar l'incompliment de Copyright. Per fer-ho, cal tenir una bona explicació de les condicions d'ús (sota la denominació d'Avis legal o qualsevol altre nom identificatiu) en que s'expliqui clarament la prohibició de copiar els continguts. Així en cas d'haver-ho de fer, es pot denunciar qualsevol còpia no autoritzada sense témer que aquesta denúncia es torni en contra de qui ha publicat els continguts originals.

Si no es vol provocar problemes a les pàgines que hagin incorporat continguts copiats de manera il·lícita, també es pot contactar amb el webmaster, i si aquest no respon o actua, el seu proveïdor de hosting estarà obligat a atendre les peticions rebudes en aquest sentit.

En cas que es vulguin incorporar els continguts d'altres pàgines, el millor que es pot fer, és documentar-se, i redactar de nou aquell contingut, aportant-hi informació actualitzada, i per tant millorant l'original.

 


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat