Fer servir domini o subdomini afecta al PR

No és el mateix un domini.com que un subdomini.domini.com.

Google vol oferir resultats rellevants i de qualitat. El normal si es té aquest objectiu, és que doni més confiança un domini de primer nivell que un subdomini, i més quan habitualment les empreses de hosting gratuït ofereixen aquesta opció als seus usuaris, podent-los utilitzar per l'enviament de SPAM, o per publicar qualsevol bajanada il•legal.

Quan es penja una pàgina en un subdomini (llevat de la diferenciació d'idiomes), el més normal és que es tracti d'un assaig, una prova, un divertimento, o un apartat amb continguts concrets que possiblement deixarà de tenir importància al cap d'un temps. Com a tal, difícilment tindrà la continuïtat, el manteniment, o les actualitzacions d'informació que s'espera d'una pàgina amb continguts d'interès.

Un altre punt a tenir en compte dels subdominis és l'ús que se'n pot fer per diferenciar els idiomes, però pel preu d'un domini, si és per diferenciar els idiomes d'una pàgina, serà molt més útil treballar amb dos dominis independents, que a més permetran millorar l'efectivitat a les seves àrees d'influència geogràfica, si es registren amb l'extensió corresponent a cadascuna d'elles.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat