Activar el Whois Privacy perjudica la confiança i el PR

Quan es vol conèixer el titular d'un domini, habitualment és suficient accedir als milers de whois que permeten consultar la majoria de majoristes de registres de dominis com per exemple Entorno Digital, però algunes vegades aquestes dades son privades degut a que s'ha activat el whois privacy per aquell domini.

Aquest servei no necessàriament s'utilitza per finalitats inapropiades (principalment per evitar rebre spam), perquè degut a la gran facilitat que hi ha per trobar-hi adreces de correu i dades de contacte (que haurien d'estar actualitzades) dels titulars, son una font inesgotable per empreses dedicades a aquesta mena de coses.

De tota manera, amagar-se no és una política que agradi a Google, més encara tenint en compte que li interessa força la informació que s'oculta.

Per l'ordenació dels resultats, Google té en compte el titular del domini i el seu historial. Si es tracta d'un titular que ha tingut penalitzacions, ho vol saber per estar atent a les seves "malifetes" en cas que es repetissin, i naturalment per donar-li menys rellevància als resultats que a un altre titular amb millor trajectòria.

Així doncs, el millor que es pot fer és intentar que les dades del titular puguin ser consultades lliurement. Així es millora la credibilitat online, i Google valorarà millor la pàgina.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat