Donar importància a les paraules clau per millorar posicionament i PR

Les paraules clau son aquells conceptes (no necessàriament paraules soles) que es considera que son més importants en una pantalla, i habitualment entendrem que seran les que potencialment faran servir els usuaris interessats en el que s'explica en aquella pantalla. Per tant, és important fer destacar les paraules clau de cada pantalla per millorar el posicionament web.

Per fer destacar les paraules clau al text d'una manera natural, existeixen un seguit d'etiquetes, principalment els encapçalaments (H1, H2,... H5), de manera que en una mateixa pantalla es pot organitzar una estructura jeràrquica, que deixarà clara la importància de cada títol, però en el cos, per marcar els conceptes importants, s'han d'utilitzar negretes i cursives.

Tot i això, també hi ha altres espais on es poden potenciar les paraules clau, com és la metainformació. El títol que s'inclou a la metainformació, és el que es pot llegir al marge superior de la finestra del navegador, i a més, també hi ha la possibilitat d'incloure una descripció "Description", i les "Keywords" (les keywords actualment no son tingudes en compte per Google, però si per altres cercadors) de la pantalla.

Els cercadors agraeixen que es facin destacar els conceptes clau (amb mesura) perquè els facilita identificar-los, i per tant identificar la temàtica de la pàgina amb més facilitat.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat