Publicar articles a Google Shopping

Google Shopping és el cercador de productes de pàgines web de comerç electrònic i botigues virtuals. Per sortir-hi cal que el gestor de continguts utilitzat ho permeti.

Google Shopping és un servei que permet trobar una oferta variada d'articles en diferents botigues online, per comparar preus de diversos comerços, i s'hi accedeix des de la pàgina inicial de Google.

Tenint en compte la immensa quantitat d'usuaris del cercador més important del món, es fa evident la potència i utilitat que ha de tenir per les botigues que hi publiquin els seus productes... Més encara tractant-se d'un servei totalment gratuït, que únicament requereix que se li enviïn els articles en un format específic.

En poc temps, Google Shopping serà imprescindible perquè una botiga virtual doni beneficis. Per tant, Cletu havia de preparar-se el més aviat possible per oferir-hi els articles.

A dia d'avui, aquesta integració ja és una realitat, de la que els usuaris de Cletu se'n poden beneficiar, incorporant el mòdul de Google Shopping a la seva botiga virtual.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat