Pàgines web que ofereixin garanties als usuaris

La pàgina web és la imatge de l'empresa, i per tant que un client potencial decideixi posar-se en contacte iniciant el procés d'una venda, o per contra que no en faci cas i continuï buscant. En moltes ocasions dependrà de la confiança que sigui capaç de generar.

D'acord a la llei 34/2002, també coneguda com “Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de comercio electrónico” (LSSI, que es pot consultar a www.LSSI.es), obligatòriament totes les pàgines web han de tenir una pantalla amb les dades legals i de contacte, en que hi ha de constar el correu electrònic, adreça fiscal, NIF, en cas de SL o SA, el número d'inscripció al registre mercantil, i el nom legal del titular. Aquestes informacions son obligatòries, i no incorporar-les implica una multa considerable. Per tant, totes les pàgines han de permetre consultar amb la màxima facilitat possible aquestes dades, i a més han d’incorporar un enllaç a la política de privadesa als formularis, que prèviament a l’enviament haurà de ser acceptada. Una pàgina que no compleixi aquests requisits no es pot considerar que representi una empresa seriosa.

Que la primera impressió sigui positiva sempre és important, però especialment en botigues virtuals i pàgines d’e-commerce, perquè habitualment quan algú fa una compra de comerç electrònic ha de fer un pagament, i per tant necessitarà més garanties per dipositar la confiança en aquella pàgina i l'empresa que hi ha al darrere.

Per transmetre aquestes garanties, tota botiga virtual ha de donar informació detallada de la compra com els terminis d’entrega, garanties en cas d’imprevistos, política de devolucions, preu de la compra amb iva i transport inclòs, prèviament a la finalització del procés, i a més ha de generar un justificant de compra per e-mail. Si es vol donar la màxima atenció, mai sobra un telèfon de contacte ben visible (amb horari d’atenció), un xat de suport online... i en general tantes opcions com es puguin incorporar I ATENDRE! per garantir la màxima transparència.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat