Manuals d’ús del CMS Cletu i els mòduls del gestor de continguts

Per consultar els manuals d'ús, cal que estigui registrat i s'hagi identificat. En cas contrari no podrà veure ni descarregar els PDF amb les instruccions d'ús.
 
Aquesta pantalla conté els manuals d'ús dels mòduls de principals de Cletu.

Per descarregar-los, únicament cal clicar damunt del PDF corresponent al que es necessiti per cadascuna de les accions que s'hagin de dur a terme.
 
PER PODER DESCARREGAR ELS PDF S'HA D'ESTAR IDENTIFICAT
 
 • Manual Cletu XML:
  L'utilitzen tots els Cletu, per incorporar les informacions d'empresa i presentació de continguts estàndard.
 • Manual Traduztor:
  L'utilitzen totes les pàgines web que funcionen amb Cletu, i serveix per explicar com traduir els continguts de l'estructura de la web a idiomes diferents de l'original. Amb aquest manual es tradueixen els menús, textos automàtics, i aquells que no introdueix ni modifica l'usuari des de les seves pantalles d'administració.
 • Manual Multimèdia:
  També l'utilitzen totes les pàgines que fan servir el motor de Cletu, la finalitat de l'espai multimèdia és incorporar fitxers de diferents tipus al servidor per tal de poder-los incorporar a les pantalles que sigui en el moment que calgui.
 • Manual de gestió d'usuaris:
  Aquest manual explica el funcionament de tot el relacionat amb la creació, validació, eliminació i definició de les característiques de les fitxes, i continguts requerits per al registre dels usuaris, per tant només serà necessari per aquelles pàgines amb gestió d'usuaris.
 • Manual d'enviament de Newsletters o butlletins:
  Com gestionar les subscripcions, crear butlletins, preparar enviaments, seleccionar destinataris, escollir els idiomes dels enviaments, i comprovació dels resultats de cada enviament als subscriptors.
 • Manual de gestió de continguts i notícies (BBDD):
  Aquest tipus de continguts es troben en pàgines web que habitualment tenen gestió d'usuaris, en ell s'explica com crear fitxes per notícies i continguts, gestionar menús i categories, canals d'RSS, continguts per usuaris registrats i introducció d'informacions a les pantalles corresponents.
 • Manual de gestió de productes:
  Aquest mòdul es troba en pàgines amb un catàleg de productes nombrós, i botigues virtuals, o amb àrea de comandes, en el manual corresponent s'explica com gestionar les fitxes de productes, les categories de productes, i també la publicació dels articles a la pàgina web, així com les possibilitats de configuració que permet aquest espai, i que l'administrador pot modificar des de l'àrea privada.

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat