Promocions orientades segons usuaris

16/01/2012


L'usuari vol comoditat, i agraeix tant que se li posin les coses fàcils, que pot tornar a una botiga online o pàgina web, únicament perquè s'hi sent còmode.

Un aspecte especialment rellevant per la comoditat dels usuaris, és la facilitat per trobar allò que estan buscant. El mòdul de promocions orientades als usuaris té aquesta finalitat.

Cadascun dels usuaris d'una pàgina té les seves preferències, i per poder-li oferir el que vol, cal descobrir-les (donant-li una selecció de temàtiques d'interès... o com sigui). Així, es podrà incorporar cada usuari al grup que li correspongui, i proposar-li o suggerir-li allò en que pugui estar interessat.

El mòdul de promocions orientades, permet discernir entre visitants i usuaris registrats (entre altres). D'aquesta manera es mostraran les promocions corresponents. En el moment en que s'identifiquin els usuaris en forma de pop-up, i mentre naveguin en forma de banners. Sempre amb l'enllaç a la pantalla corresponent.

El funcionament és simple, es crea un contingut o producte (o se n'escull un d'existent), s'associa al grup d'usuaris als que es vulgui suggerir, i se li estableix la caducitat (si en té). Aquest procés s'ha de repetir tantes vegades com promocions es vulguin incorporar.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!

C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat