El botó +1 de Google i per què és important

15/07/2011


Fa poques setmanes que Google va presentar el botó +1. Un element molt més important del que pugui semblar, que s'ha de tenir en compte com a tal, i s'ha d'intentar incorporar a les pàgines el més aviat possible. El motiu és que els clicks que s'hi facin ajuden al posicionament de les pagines web. És a dir, tenir-lo serveix per millorar als resultats de les cerques, i rebre moltes més visites des de Google (i anirà a més).

Ja fa un parell de setmanes que el botó +1 de Google, apareix als resultats de les cerques que es fan a Google. De tota manera, sembla que només es mostra als usuaris identificats, que a més fan servir el programa de missatgeria de Google "Google Talk" (amb Gmail i altres serveis de Google, no sembla suficient). Està per veure si també es mostrarà als usuaris de la nova xarxa social Google+ (a la que és més que recomanable que totes les empreses hi tinguin el seu espai el més aviat possible).

En qualsevol cas, però, el que realment és important respecte al botó +1, és que els usuaris el trobin a totes les pantalles de la pàgina, perquè el fet que aparegui amb els resultats del cercador no té massa utilitat, perquè si entrem en una pàgina i ens interessa el que hi ha, tornar enrere fins els resultats del cercador només per poder-la votar no és una acció que sorgeixi naturalment.

Juntament amb el botó +1 de Google, totes les pàgines haurien de tenir les opcions de compartir en llocs, ja siguin els quadres AddThis, ShareThis... o qualsevol altra opció, així com les estadístiques de Google Analytics, perquè en compartir imatges i altres fitxers d'una pàgina, les estadístiques que comptabilitzen tot el trànsit del servidor perden rigor.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!

C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat