Nou Bloc corporatiu de Cletu

15/07/2011


Després de molt de temps trobant a faltar un espai on poder comunicar les novetats que no eren específiques de Cletu, finalment hem incorporat el mòdul bloc a la pàgina web.

En aquest apartat, principalment hi publicarem i comentarem informacions relatives a disseny i programació web, Internet i SEO, que, tot i no ser necessàriament generades per Cletu, ni del tot relacionades amb la nostra activitat, poden resultar d'interès per als nostres clients, col·laboradors, i també per aquelles empreses i entitats, que s'estan plantejant tenir una pàgina web, crear una botiga virtual... o que en definitiva volen aprofitar i, o millorar els resultats de ser a Internet.

Per què un bloc i no un espai de notícies?
Publicar notícies, implica un grau de solemnitat, que moltes vegades no es correspon a la informació que es vol difondre. Més encara quan es tracta de temes d'actualitat, que poden tenir un interès puntual, o trobar-se en plena evolució, de manera que el que es publiqui podrà quedar en no res al cap de poc temps.

En conseqüència, tot i disposar d'informacions que tindrien una bona acollida, i millorarien el prestigi de l'empresa. Aquests continguts normalment no es publiquen, perquè, en no estar-hi estrictament relacionades, no tenen un bon encaix en la temàtica general de la pàgina.

Aquest és un espai que no té cap altra finalitat que comentar, i fer més entenedores algunes novetats destacades respecte a Internet, disseny web, programació web, SEO, xarxes socials i mecanismes de promoció online.

La intenció, no és altra que fer-nos mereixedors de la vostra confiança. Que, en definitiva, hauria de ser l'objectiu de qualsevol bloc corporatiu.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!

C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat