Pàgina web de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

17/09/2011


La CCCC és la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. L'entitat que agrupa les colles castelleres existents en l'actualitat, no només de Catalunya, si no també arreu dels Països Catalans, ja que hi ha colles a la Catalunya Nord i les Illes Balears entre altres.

Cletu va ser l'aplicatiu escollit per al desenvolupament de la pàgina web de l'entitat. Un projecte força ambiciós i exigent, per la gran quantitat de prestacions i serveis que ofereix a les colles. Entre altres:

  • Usuaris de múltiples nivells (diversos milers d'usuaris registrats amb unes o altres possibilitats)
  • Gestió de comunicats d'accident
  • Papereria corporativa
  • Possibilitat de publicació de notícies, que permeten a les colles castelleres afegir-hi comentaris o completar-les amb imatges, vídeos o altres tipus de fitxers.
  • Newsletters
  • RSS...

A més de tenir cert grau de personalització depenent de les necessitats de cada cas. Tot i això, les aplicacions més específiques van ser íntegrament desenvolupades per aquest projecte tenint en compte les necessitats indicades i les concrecions posteriors.

El passat mes d'abril de 2011, com a conseqüència de l'activitat de la pàgina, i a que la incorporació de continguts des del moment de l'entrada en funcionament ha estat considerable, es va dur a terme un redisseny de la interfície per tal de facilitar la navegació, i al mateix temps, incprporar-hi els elements 2.0 tan necessaris avui en dia, donant-li l'aspecte que té en l'actualitat.

La darrera actualització fins la data ha tingut lloc el mes de setembre 2011, moment en que ha entrat en funcionament la Base de dades Coordinadora - Jove Tarragona (BDCJ), que du a terme consultes mixtes a les bases de dades de la Colla Jove Xiquets de Tarragona en actuacions prèvies a 2007, i a la pàgina web de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) a partir d'aquella data. Els resultats es retornen unificats, per facilitar-ne la consulta

Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya 


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!

C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat