Com posar un link a un segon concret d'un vídeo de Youtube

01/10/2011


Algunes vegades podem voler mostrar el que passa en un segon específic d'un vídeo de Youtube, la solució senzilla, és dir; mireu el minut tal amb tants segons, que és quan es veu. Però hi ha una manera de fer-ho sense donar tantes instruccions.

Es tracta d'incorporar el codi de temps a l'enllaç, de manera que en clicar-lo es vagi directament al moment en que succeeix el que es vol mostrar.

En ser cada dia més habitual que per il·lustrar algun contingut s'enllaci amb vídeos, aquesta solució cada cop és més útil. En aquest minipost, us mostrem com incrustar un vídeo de Youtube, de manera que l'enllaç ens porti al moment exacte en que hi surt el que es vol mostrar (tot i no ser a l'inici del vídeo).

Hem escollit un vídeo sobre el kea (de les muntanyes de Nova Zelanda). Es tracta dels lloros més llestos del món, així de passada qui no els conegui els podrà descobrir.

Si volem enllaçar un vídeo, normalment, o s'ha de posar la URL o el codi d'incrustar. Amb la URL, copiant aquest codi ja s'enllaçaria (aquesta seria la manera de fer-ho a Facebook).
http://www.youtube.com/watch?v=BzvonkpwOpk&feature=fvwrel

Però si el que es vol, és mostrar un moment concret, s'hi ha d'afegir el codi de temps. Enllaçar al moment exacte, es pot fer indicant minut i segon, o només el segon.

En cas de voler indicar els segons, n'hi haurà prou amb incorporar aquest codi al final de la URL que es vulgui enllaçar: #t=124, on 124 és el segon en què s'iniciarà la reproducció del vídeo.
http://www.youtube.com/watch?v=BzvonkpwOpk&feature=fvwrel#t=124

Si el que es vol és indicar el codi en minuts i segons (tal i com ho mostra el reproductor), al final de la URL, s'hi ha d'afegir: #t=2m4s (on 2m son 2 minuts, i 4s son 4 segons).
http://www.youtube.com/watch?v=BzvonkpwOpk&feature=fvwrel#t=2m4s


Així s'haurà construït un enllaç al minut i segon que es vulgui, i qui hagi de veure aquest vídeo no hi haurà de buscar res.

 

 

Fàcil, oi?

Si creus que en un futur et pot interessar recuperar aquesta pantalla clica al +1.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!

C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom