Cletu ja és un CMS adequat per portals multinegoci

05/12/2011


Després de molts anys treballant amb aquest objectiu, el 21 de Novembre es va obrir al públic la nova versió de www.manresaportal.com. Un portal de promoció de negocis locals que té com a característica més destacada que utilitza Cletu per a la gestió de continguts i usuaris.

Tot i que encara queden detalls per polir, us convidem a que li doneu un cop d'ull i li feu una petita anàlisi. Tant pel que fa als aspectes SEO com en el relatiu a promoció social i les eines de fidelització d'usuaris que hi hem incorporat. És clar que no totes les prestacions es fan evidents, però si que n'hi ha diverses que donen una idea força clara del potencial de la pàgina.

L'aparició d'aquesta pàgina, fa possible que des d'ara amb Cletu es puguin gestionar portals locals oferint un alt grau de satisfacció, tant als usuaris, com als negocis que els utilitzin per la seva promoció.

Des d'aquest moment, posem aquesta versió de Cletu a disposició de qualsevol persona que vulgui crear un portal per la promoció del negocis d'una població, disposant d'un software constantment actualitzat, sense necessitat de tenir tot un equip de programació, perquè la idea és que com a més poblacions s'utilitzi, més ràpida podrà ser la seva evolució futura.

S'accepten i agraeixen suggeriments!!


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!

C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat