Per què els preus de pàgines que semblen iguals son tan diferents?

05/08/2011


Les pàgines web son eines que han d'ajudar a vendre més. Cada empresa és diferent, i les prestacions adequades per una, no necessàriament li convindran a una altra.

Les necessitats de personalització i promoció de cada projecte son les causes, tant de que el ventall de preus sigui tan ampli com realment és (sense personalització es pot estalviar fins el 75% del cost de programació web), com de que unes pàgines donin resultats espectaculars, i altres serveixin per ben poca cosa.

Quan es desenvolupa una pàgina web, normalment el client pretén tenir-hi la mínima implicació possible. Fins el punt que no confia en el primer que passa, si no que a més se sol esperar al més barat. I per acabar, massa vegades a més intenta que s'ocupi de la pàgina la persona més incompetent de l'administració. A la pàgina web resultant, a més li demana un rendiment de primera línia. Tot plegat sense ni plantejar-se que, a part dels diners que costi, caldrà dedicar-li temps... I amb aquestes oportunitats, l'èxit és una quimera.

Una pàgina web útil no és un "article de mercadillo", ni que es pugui fabricar en sèrie. I això no tothom ho vol acceptar. Menys encara tenint propostes basades en gestors de contingut de codi obert. Més econòmiques, però menys adaptables, i en conseqüència, molt menys útils.

Entenent que la utilitat d'una pàgina web ha de ser incrementar la difusió de la informació que s'ha de transmetre, el preu d'una pàgina web no és el més important. Ho és que realment serveixi pel que s'ha desenvolupat.

Amb aquest objectiu, el millor és posar-se en mans d'un professional experimentat i amb bones referències (imprescindible demanar-ne de totes les opcions que es valorin abans de començar), que pugui desenvolupar un projecte pensat específicament per les necessitats de l'empresa.

Només així es tindran les màximes garanties d'obtenir la més adequada, i se sabrà quant val la pàgina web que es necessita.

Quant val una pàgina web, és clar que és important. Però el preu només té importància partir del moment en que sabem què és el que ens convé.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!

C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat