Exportació automàtica del bloc a Facebook o Twitter

05/09/2011


En publicar un nou post al bloc (o nous continguts a la pàgina web), la intenció és que el llegeixi el màxim de persones possible. Així ens coneixeran i sabran que ens preocupem, no només de fer la nostra feina, si no que a més facilitem informació i assessorament del seu interès. L'objectiu no és cap altre que generar confiança entre els usuaris, i potenciar la imatge de marca.

Dit això, es fa imprescindible que qui pugui estar interessat en el que es publiqui, ho trobi amb les màximes facilitats o, fins i tot, sense buscar-lo.

A Internet, hi ha diverses eines i pàgines que automatitzar els treballs de donar més visibilitat als continguts. En aquest post, volem recomanar-vos la utilització de Twitterfeed, una de les diverses opcions que permet que les publicacions del bloc o pàgina web, també es publiquin al mur de Facebook i al timeline de Twitter automàticament (mitjançant RSS). Per fer-ho, únicament s'ha d'entrar a la pàgina web www.twitterfeed.com (n'hi ha d'altres, com www.hootsuite.com, que és un gestor de xarxes que a més té altres funcionalitats), crear un usuari, indicar quin canal d'RSS s'ha d'importar, i indicar-hi els usuaris de Facebook, i de Twitter (si només es té perfil en una de les dues xarxes funcionarà igualment).

Un cop configurat Twitterfeed (no és gens difícil), tots els contactes dels perfils vinculats al nostre bloc (també serveix per pàgines web o botigues virtuals), podran llegir les noves publicacions a la seva pantalla de notícies a mesura que es publiquin.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!

C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat