Comunicar i informar els usuaris de la botiga

Mantenir informats els usuaris amb un canal de comunicació directe, és una utilitat necessària que es pot concretar amb diverses aplicacions i metodologies més o menys habituals o imaginatives, que sempre tindran com a objectiu aconseguir-ne la fidelització.

Des d'enviar butlletins informatius o newsletters amb informacions diverses (promocions, ofertes, nous productes o fins i tot notícies), fins permetre que els compradors puguin activar avisos pels motius més diversos, (canvis de preus, noves col·leccions...), son opcions que permetran que els usuaris periòdicament rebin comunicacions de la botiga virtual, de manera que tot i no entrar-hi, es mantindran informats d'allò que hi passi.

Tot i això, hi ha usuaris que no volen rebre correus que els fan perdre temps, i que moltes vegades van directes a la brossa. Per aquests usuaris s'haurà de buscar alguna alternativa menys molesta, que tant pot ser en forma de canals RSS, grups en xarxes socials... o altres mecanismes que no reclamen l'atenció mentre van acumulant les novetats fins que es vagin a consultar.

Tots aquests serveis aporten un gran valor afegit en l'atenció al client, que podrà rebre tants avisos com consideri oportuns. D'aquesta manera la botiga virtual podrà mantenir un contacte regular amb tots els seus usuaris, que fruit de la qualitat de servei que se'ls ofereix, no s'oblidaran de la seva existència, confiant-hi cada dia una mica més.

Un detall a tenir present, és que si bé l'usuari es subscriu a un article o a newsletters per estar al corrent dels canvis i ofertes que se li proposin, el que és igualment cert és que no es poden cansar els compradors amb ofertes diàries. Per aquest motiu val la pena planificar les comunicacions amb els consumidors potencials, limitant-les a una al mes, o com a molt màxim una comunicació per setmana en el moment àlgid de la temporada alta (molt poques setmanes a l'any).

Si no es té cura en aquest aspecte, el que passarà és que els usuaris registrats es donaran de baixa dels butlletins (si no ho fan fins i tot com a usuaris), i per tant es perdrà qualsevol oportunitat de comunicar-hi per oferir-los informacions que els podien haver resultat d'interès si no s'hagués arribat al punt de saturació.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat