Característiques de Cletu

Cletu és un CMS (gestor de continguts) de desenvolupament propi, per aquest motiu tot i que el que s'ofereix són serveis, aquests es duen a terme utilitzant aquest programari.
 
Veient la gran quantitat de gestors de continguts existents, i especialment que n'hi ha de totes les classes i preus, el dubte més freqüent és el motiu pel qual una petita empresa de desenvolupament web es complica amb el desenvolupament d'una nova eina, que fet i fet està en constant desenvolupament des 2005, i per tant implica una inversió milionària.
 
A aquesta pregunta no se li pot donar una sola resposta, i si fos possible hauria de ser tan genèrica com el compromís amb la qualitat. Tot i això també és una resposta superficial, perquè també es pretén oferir un resultat d'acord amb les necessitats del client, cosa que que sense efectuar modificacions en la base de desenvolupament existent (El mateix CMS), en molts casos és totalment impossible, ja que el client pot necessitar aplicacions concretes i específiques per a la seva empresa.
 
I finalment, Cletu és un gestor de continguts SEO, això implica que en el seu desenvolupament i també en la seva implementació en el disseny de pàgines web que són confiades a l'empresa, es tenen en compte desenes d'aspectes d'aplicació específica en cada projecte, que són els que li permetran destacar davant d'altres opcions existents... la competència.
T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom