Característiques de disseny

El disseny, és la part que més pot encarir una pàgina web, per aquest motiu Cletu EVO permet escollir entre tres opcions per fer un web a mida de l'organització, i de la seva butxaca.

Volem donar-li una presència digna i útil a Internet pel preu que vostè vulgui. Disposa de 3 opcions, que van des d'escollir entre dues estructures de disseny i aprofitar les possibilitats gràfiques que hi ha a l'administració (adaptant la que esculli a la seva empresa, i personalitzant la amb el seu logotip, i aplicar-hi els elements de disseny que ens faciliti), fins modificar tota l'estructura de les pantalles segons els seus gustos i necessitats.

Qualsevol de les opcions permet crear i modificar els elements de disseny, definir els tipus de lletra de títols, textos i menús, i modificar l'aspecte de tot el web des de l'administració, ja sigui escollint dissenys predefinits, o pujant els que hagin preparat pel seu web (fons de pantalles, de menús, capçaleres...).

La màxima llibertat!!

Disseny web a mida amb flash, icones... Si vol una imatge més elaborada pel seu web, incorporant-hi animacions Flash, 3D , o considera que requereix alguna altra característica diferenciadora podem dotar-lo de tots els elements de disseny que li calguin.
Disseny web personalitzat per 300€ La personalització inclou la ubicació del logotip, i utilitzar els dissenys de botons i altres elements disponibles a l'administració, o els que ens faciliti el client, però no requereixin un treball d'edició, per tal d'oferir una combinació gràfica harmoniosa i apropiada al tarannà de l'organització. ...
Disseny web totalment personalitzat amb dissenys exclusius Disseny web totalment a mida, amb l'organització i distribució dels elements de la pàgina personalitzats segons les necessitats de presentació de cada projecte
T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom