Característiques socials

Cada dia que passa Internet és més Social, i aquest vessant social s'ha de tenir en compte i aprofitar, perquè és una oportunitat única de que aquells usuaris que ja ens coneixen, a més sàpiguen el que fem, sense haver d'entrar constantment al nostre web.

Per aprofitar les oportunitats de promoció social que ofereix Internet, Cletu EVO incorpora diverses prestacions 2.0, orientades a xarxes socials. Entre altres funcionalitats, inclou, un canal d'RSS en cadascun dels idiomes del web, AddThis, i diversos plugins de les principals xarxes.

AddThis, convidar a compartir allò que interessa AddThis serveix per facilitar o suggerir als usuaris d'una pàgina web, que comparteixin una pantalla determinada als seus perfils socials
Eines de Facebook i Twitter per promoció social Plugins socials per mostrar des l'activitat de l'organització a les principals xarxes socials, i suggerir als usuaris que se'n facin seguidors.
Promocionar els perfils socials des del web Si els nostres usuaris tenen perfils a xarxes socials, estan interessats en saber què fem, i saben que ens poden seguir des d'allà, quan tinguem alguna cosa que els interessa ho sabran.
Quadres de comentaris vinculats als perfils socials Si quan un usuari publica un comentari al nostre web, també es mostra al seu perfil social, els seus "amics" sabran que existim.
RSS per facilitar el seguiment i la promoció Social Pàgines web amb RSS per augmentar la difusió de les publicacions i potenciar la promoció social
T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom