URGENT!! Cal actualitzar a PHP5 tots els Cletu que utilitzen PHP4

Ja fa dos anys que tot el desenvolupament de Cletu va passar de la versió 4 de PHP, a PHP5. La causa va ser l'evolució natural dels llenguatges de programació, perquè el que s'utilitzava en aquell moment (PHP4) havia de quedar obsolet al cap d'uns mesos.

Hem preferit esperar el màxim temps possible per proposar l'actualització de les pàgines que utilitzen Cletu amb PHP4 (Versions 1 i 2), per tal que aquesta actualització, tot i ser necessària, en el moment de fer-la comporti una millora el més significativa possible per als nostres clients.

En aquest moment, degut a que PHP4 ja no té suport per actualitzacions ni per forats de seguretat que poden aparèixer (aquest és el problema de fons). Estant a més preparats per oferir la possibilitat de fer una actualització, que pot ser mínima, o, implicar una renovació total. Hem considerat que ja toca iniciar el procés d'actualitzacions, per les que (degut a que s'han de fer de manera immediata), intentarem oferir la màxima elasticitat possible, tant en el relatiu a les prestacions que es puguin incorporar a les pàgines (volem que disposeu del millor que us podem oferir, però també podem deixar-ho tot aparentment igual), com oferint uns preus per sota de les tarifes establertes. Perquè s'ha de fer, i entenem que no és el millor moment,. Però a més, volem que si ho considereu interessant, aprofiteu aquesta oportunitat per millorar la presència corporativa, i treure més profit d'Internet (durant aquests anys tot ha canviat molt).

Durant els propers dies, em posaré en contacte personalment amb cadascuna de les empreses i entitats afectades, per tal de trobar el punt d'actualització més convenient a cada cas en concret.

De tota manera, quedo a la vostra disposició per qualsevol dubte o comentari que considereu oportuns, em podeu trobar als telèfons: 938725207 / 619788424 i també, si ho preferiu, podeu enviar-me un correu a anjo@cletu.com.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

Promocions

Núvol de TagsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat