Cletu permet adaptar l'estructura a les necessitats de cada projecte

Cletu, és una plataforma àgil, segura, robusta i molt flexible, ideada per a la creació programació i funcionament de pàgines web amb sistemes de gestió de continguts, que a més permet una indexació idònia per part dels cercadors.

Algunes de les característiques que fan de Cletu una eina especialment indicada per a la creació de pàgines web amb necessitats exigents, son les següents:

1. Cletu, és un aplicatiu estandarditzat, per al que permanent, el departament de programació desenvolupa nous complements, i evolucions de les prestacions. Aquestes millores, per un cost mínim es poden incorporar a les pàgines web ja en funcionament, sense que la seva implementació afecti gairebé en cap cas al funcionament normal de la pàgina web.

2. En el desenvolupament de Cletu, s'ha tingut en compte la necessitat de moltes empreses que han de disposar de passarel·les per vincular programes de gestió amb la seva pàgina web. Aquestes passarel·les, gràcies a les característiques de Cletu es poden crear fàcilment, i per tant estalviant costos, i permeten exportar les informacions a internet en aquelles aplicacions on-line que les requereixin per a aconseguir un funcionament el més eficient possible. Per exemple, és possible exportar el catàleg de productes de l'empresa i fer-ne el bolcat a internet, facilitant les actualitzacions constants de preus o referències.

3. Però a més, moltes empreses no treballen en un sol idioma, si no que necessiten tenir la seva presència a internet en un nombre indeterminat de països. Aquest és un altre dels factors que fan de Cletu una plataforma especialment interessant i fàcil de gestionar. Cletu, permet la incorporació de nous idiomes amb una gran facilitat, facilitant també el procés de traducció. La major part de la feina recau sobre l'usuari, que en provar la funcionalitat d'aquesta tasca, s'adona de la facilitat i comoditat en la seva realització.

4. Aconseguint de passada l'estalvi que un sistema provat aporta un cop entra en funcionament.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat