CMS SEO per aprofitar els cercadors

Son molts els motius que poden portar una empresa de serveis d’internet (ISP Internet Service Provider) o de Disney Web a desenvolupar un gestor de continguts propi. Si aquest desenvolupament es vol fer amb unes mínimes garanties implica una inversió important, que marca les diferències entre empreses que ofereixen serveis de desenvolupament web, o empreses que volen oferir qualitat i versatilitat en aspectes que resulten impossibles amb gestors de continguts convencionals.

En el cas de Cletu, el motiu és oferir les màximes garanties al client, en termes d’optimització i disseny web, podent incorporar millores que puguin aportar avantatges, tant en la gestió dels continguts, com en la mateixa valoració de les pàgines per part dels buscadors, a més de les modificacions que calguin per adaptar l’administració, desenvolupar i integrar-hi les funcionalitats necessàries per resoldre les necessitats específiques de cada client.

Cletu, des del seu inici s’ha desenvolupat com un gestor de continguts SEO (per fer pàgines optimitzades per cercadors). És a dir, inclou els elements i mecanismes apropiats per aconseguir que els cercadors puguin trobar i valorar apropiadament els continguts de les pantalles de la pàgina web. A més, és un gestor desenvolupat per treballar amb múltiples idiomes, i com a tal, es va trobar la manera per tal que la incorporació d’idiomes addicionals resulti el més simple possible (fins i tot en pàgines que ja estan on-line). En qualsevol cas, però incorporar una gran quantitat de continguts manualment, sempre és una tasca feixuga.

Partint de la base d’un gestor de continguts en multiidiomes, Cletu basa la seva funcionalitat en diversos mòduls, que s’utilitzen indistintament en aquelles pàgines que els han de menester, i en tots els casos son altament personalitzables;

 

  1. Contenidors XML per continguts genèrics i de presentació de l’empresa, o exposició de serveis, galeries d’imatges....
  2. Mòdul per la publicació de notícies o continguts que requereixin certa independència o interacció (personalitzable).
  3. Mòdul de productes.
  4. Gestió d’usuaris (personalitzable amb opció de diversos nivells de dependència i comunicació interna).

 

Aquests son els mòduls bàsics de Cletu, que poden adaptar-se a les necessitats de les empreses que a més, fins i tot amb la pàgina oberta al públic permeten certs canvis immediats en la seva configuració, i des de la mateixa administració de la pàgina (que està preparada per, si cal, ser gestionada també en diversos idiomes).

Sobre aquests mòduls bàsics, en funcionen altres, que poden ser:

 

  • RSS / Butlletins / Newsletters
  • Gestió de comandes (no necessàriament com a part d’una botiga virtual)
  • Generador de formularis
  • Botiga virtual

 

I finalment, es poden fer desenvolupaments a mida, tenint en compte les necessitats del client, entre les que hi ha tot tipus d’aplicacions, que poden estalviar hores de treball en un sol click, i per tant tenen una gran importància per mantenir els costos de gestió el més continguts possible.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat