Cletu incorpora noves prestacions 2.0 per fidelitzar i generar confiança

Entre les darreres evolucions de Cletu, destaquen les eines per la fidelització d'usuaris, i la promoció de pàgines per mecanismes alternatius als cercadors.

Millores que es concreten amb:

  • Newsletters / butlletins
  • Canals RSS que es creen i administren des de l'àrea privada
  • Subscripcions a modificacions d'informació (també d'articles o continguts)
  • Comentaris a continguts i productes
  • Subscripcions a comentaris de productes i continguts
  • La possibilitat de que els usuaris puguin convidar els contactes de xarxes socials i proveïdors de correu a que es facin usuaris de la pàgina
  • AddThis + Google Analytics

I tot això per què serveix?
Gràcies a aquestes eines, quan un usuari considera que una pàgina té continguts interessants, es pot subscriure a diversos mecanismes de seguiment, que poden ser les clàssiques newsletters i RSS, o mecanismes més moderns, i per continguts concrets, com les subscripcions a modificacions de qualsevol producte o contingut, i també als comentaris que (permetent-ho o no pantalla a pantalla) si es vol, podran incorporar els usuaris que hi accedeixin. A banda d'aquestes opcions incorporades a la pàgina, també es potencia la redifusió dels continguts en xarxes socials (d'especial interès en articles i serveis destinats al consum privat, massiu, o habitual).

Pel que fa a les newsletters o butlletins, tenen la particularitat de permetre crear diferents grups de subscriptors per enviar continguts diferents depenent del grup al que s'associï cadascun d'ells, i de la informació en que estigui interessat. Incorporant el codi de seguiment per disposar d'informació estadística referent als enviaments efectuats, especialment quina informació ha despertat més interès, i els orígens de les visites (és important saber positivament quantes han estat conseqüència d'un butlletí, i quantes no), a més de poder-los consultar i publicar a la web. Les newsletters actuals, a més, s'entreguen als destinataris amb enviament diferit. D'aquesta manera es poden enviar els butlletins a tants usuaris com calgui, evitant les restriccions de correus/hora que per motius de seguretat té el servidor, rebent un correu a l'adreça de gestió en el moment de finalitzar el procés, i disposant d'un arxiu de seguiment per comprovar que l'enviament s'ha efectuat correctament, i quines adreces han donat error per tal de corregir-les o eliminar-les per futurs enviaments.

L'altra millora que darrerament s'ha incorporat a Cletu, és la integració d'Open Inviter. Una aplicació molt útil per la promoció viral de les pàgines. El funcionament consisteix en que els usuaris poden enviar invitacions als seus contactes en diverses xarxes socials, i proveïdors de correu, per tal que es facin usuaris de la pàgina.

Aquesta prestació està disponible a l'àrea privada de la pàgina, i s'hi pot accedir, o bé creant un usuari, o generant una nova contrasenya pel compte que hem creat per vosaltres a partir de l'usuari i e-mail del correu d'activació que us farem arribar avui mateix.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

Promocions

Núvol de TagsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat