Programació antispam per evitar els inconvenients de sortir bé als cercadors

És habitual rebre una gran quantitat de correu brossa o SPAM a les adreces de contacte que apareixen a les pàgines web. Això succeeix perquè existeixen programes que incorporen a la seva llista d'adreces les que capturen rastrejant les pàgines de resultats de cerques concretes que es poden efectuar a qualsevol cercador d'internet.
 
No cal dir que les empreses que confien en Cletu es troben especialment exposades a aquest problema, ja que la forma de trobar les pàgines és mitjançant els resultats dels cercadors, i si alguna virtut destaca pel damunt de les altres és que les pàgines desenvolupades amb Cletu surten, i molt bé en les cerques relacionades amb la seva temàtica.

Per aquest motiu, la programació de Cletu incorpora sistemes de seguretat per a evitar la utilització dels seus formularis per a l'enviament d'spams de tercers (codi antirobots). Alhora, també disposen de codis i scripts per evitar la captura de les adreces de correu electrònic de contacte de l'empresa per part de llistes de Spam, aconseguint una reducció del correu escombraries sense recórrer a filtres que poden eliminar correus importants.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat