Disseny web per fabricants de Hobby i maquetes

Pel disseny de la pàgina web d'Aedes Ars, es va utilitzar un Cletu Bàsic amb elements complementaris, per tal que oferís les possibilitats de distribució de pantalles apropiada a les necessitats dels continguts que havien de mostrar.

Aquesta pàgina està preparada per oferir els continguts en fins 6 idiomes, cadascun dels quals es podrà anar obrint independentment de la resta, i a mesura que es consideri oportú.

El principal element a destacar d'aquesta pàgina, és que ha tingut una important dedicació en el relatiu a la gestió de continguts. Cadascuna de les maquetes d'edificis històrics incorpora una descripció detallada, informació d'interès, i fins i tot context històric. A més de les fotografies de cadascuna de les maquetes acabades, i de la construcció original. Generant confiança i interès als seus usuaris.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Comentaris

Comentat Daniel Gil
Desde que substituimos nuestra antigua web por esta, desarrollada con Cletu, el numero de visitas se ha multiplicado... y sigue haciéndolo porque nuestros contenidos, incluso las imágenes, están cada vez mejor indexados en los buscadores.

Resulta sencillo de editar y de mantener al día.
Estamos totalmente satisfechos.

Aedes Ars s.l.
Comentat

Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat