Projecte portals de negocis, serveis i entitats locals

La filosofia del projecte és la creació de portals que permetin agrupar les informacions de tot tipus de negocis, entitats i altres iniciatives (...diem-n'hi espais) en un sol web, organitzat amb pantalles d'agenda, promocions, tiquets per imprimir, galeries d'imatges... oferint la suficient comoditat de consulta a l'usuari, i al mateix temps versatilitat en el relatiu a funcionalitats com per resultar adequat al màxim de casos possible.

Un aspecte important que s'ha tingut en compte, és que en l'Internet d'avui dia, i per merèixer la confiança de l'usuari, ja no n'hi ha prou publicant el que volem dir. L'usuari es fiarà més de les opinions que publiquin altres que del missatge de qui li vol vendre o el vol convèncer d'alguna cosa, i per tant també cal que pugui participar-hi. Per facilitar-ho, es fomenta la interacció entre l'usuari i els espais, podent-hi publicar comentaris, i facilitant que si algun contingut sembla prou interessant es pugui compartir a les xarxes, o fins i tot, que qui ho vulgui pugui fer el seguiment de les actualitzacions de pantalles concretes o específicament de tot un espai, i per diversos mitjans (les notificacions es poden rebre per e-mail, RSS, o seguint els perfils corresponents a xarxes socials com Facebook, Twitter...).

No es pot oblidar que l'aspecte determinant, i la principal dificultat per a l'èxit de qualsevol portal és la frescura dels continguts, i tenint xarxes socials com Facebook, és complicat que empreses, entitats, artistes... etc, dediquin temps a escriure el mateix a dos o més llocs, per molt que sigui la manera de treure'n el màxim rendiment. Aquest és un altre dels punts forts del projecte, perquè des del portal es pot alimentar de continguts la pàgina web del negoci, entitat..., que al seu torn, en estar dotada dels elements oportuns, a més de mostrar els continguts, els pot difondre automàticament per RSS als perfils socials que es vulgui.

Per acabar, cal esmentar que com a resultat de tot l'exposat, s'afavoreixen sinèrgies. Una pàgina web que va per lliure té inconvenients, com que per tenir visites, i que s'aprofiti el temps que s'hi dedica necessita campanyes de posicionament. I aquest treball, tot i que sempre és recomanable, ja no és indispensable, perquè en publicar-se tots els continguts de moltes empreses, entitats, artistes locals... en un site comú, limitant-nos a fer promoció i posicionament del portal, aconseguirem posicionar les pantalles dels diferents espais, abaratint notablement el cost d'una pàgnia web realment útil pel negoci, entitat o persona que la tingui.

Si tens un portal local, o estas pensant crear-ne un i t'agrada el nostre projecte, posa't en contacte amb nosaltres, volem que més persones, empreses i entitats aprofitin la nostra eina.

Una mostra:www.manresaportal.com


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

Promocions

Núvol de TagsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat