Desenvolupament de pàgines web per fabricants de paper de filtre

Filtros Anoia, és un gran fabricant de paper de filtre per laboratori i usos industrials que distribueix els seus productes sota la marca Filter-Lab, comercialitzats a Espanya, Europa, i gairebé 100 països dels cinc continents.

Aquesta pàgina inclou un extensíssim catàleg de productes, que van des de filtres per una infinitat d'usos, fins complements i utillatges necessaris per la seva utilització.

Es tracta d'una empresa dinàmica, que dedica grans esforços a mantenir un bon ambient de treball. Una prova n'és l'apartat dedicat a l'equip d'aventura Fanoia Adventure Team, integrat en bona part per empleats, quadres i col·laboradors de l'empresa.

Pel que fa a les característiques de programació de la pàgina, inclou gestió d'usuaris a diversos nivells i de diferents tipus o grups (gestionats des de l'administració), creació de butlletins i canals RSS, cercador de productes, creació, gestió i edició de fitxes de productes i continguts des de l'administració, i com en molts casos (però en aquest especialment), per tal que la pàgina s'adeqüés a les necessitats de presentació dels articles i categories, en tenir característiques molt diferents d'uns a altres, va caldre efectuar diverses modificacions a la programació inicial.

D'especial interès és el fet que aquestes adaptacions van ser possibles gràcies a que Cletu és un gestor de continguts de desenvolupament propi.


Paper de filtre per ús industrial i de laboratori 


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat