Disseny i programació de portals per posicionament als buscadors

És cert que en alguns casos la promoció de portals es pot limitar a estratègies virals (descomptes en futures compres, vals de descompte pel recomanat o el recomanador, serveis exclusius... entre moltes altres possibilitats), i gràcies a la contundència dels arguments comercials, els funciona perfectament. Malauradament, la promoció web i la difusió pel boca a orella (promoció viral), no sempre resulten tan efectives.

Cletu no menysté la importància dels mecanismes de promoció viral, i n'inclou diversos, a més de que permet el desenvolupament de noves eines de promoció i l'adaptació de les existents sota demanda. Però en cas que la promoció viral no sigui suficient, cal posar la pàgina i el que s'hi ofereix a l'abast de qui ho busca.

Per donar a conèixer els productes, serveis o el que es vulgui vendre o difondre per un portal web, i que qui hi estigui interessat ho trobi amb la màxima facilitat possible, es converteix en una necessitat evident. I el sistema més efectiu és el posicionament als cercadors. Que és on generalment busca qui té una necessitat que no sap com satisfer, o qui té interès en trobar alternatives als seus actuals proveïdors.

Per fer-ho, les pàgines dels portals web, a més d'incloure la informació en que s'està interessat, han de reunir un seguit de requisits, entre els que hi ha per exemple l'ús de tecnologies apropiades, o una estructura i disseny accessibles. Aquest és un dels principals arguments de Cletu, que des dels seus inicis es va desenvolupar per fer les pàgines el més transparents, i amigables possible als cercadors. En conseqüència, les pàgines web i portals que utilitzen Cletu, apareixen als resultats de les cerques en millors posicions que altres que no han tingut en compte aquestes necessitats.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat