Disseny web per restaurants cafeteries i empreses de catering

Programació optimització per a cercadors i disseny de la pàgina web del Restaurant Ospi, un espai on i des d'on s'ofereix menú diari, cuina de mercat, cuina en miniatura, i també comunions, batejos i casaments, ja sigui al mateix restaurant com en altres indrets amb servei de càtering, sempre però, de primera qualitat. Al davant del Restaurant Ospi, s'hi troba Oscar Piedra, cuiner guardonat amb diversos premis tant a nivell nacional com internacional.
 
questa pàgina incorpora una carta que el mateix administrador de la pàgina web (el client) pot incorporar i modificar igualment com la resta de continguts, podent posar-hi fotografies dels plats i tota la informació que es consideri necessària.
 

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Comentaris

Després de mirar varies empreses que es dediquen a fer webs, vaig trobar a manresaportal, una empresa jove i dinàmica, la qual em va donar sol·lucions pràctiques a les meves necessitats, el resultat ja el podeu veure a www.restaurantospi.com, el que tinc clar es que si haig de tornar a fer una altre web no perdria el temps en buscar a cap altre, preu, qualitat i servei inmillorable.

Oscar Piedra Gomez
Restaurant Ospi
Sallent
Comentat
La verdad es que nosotros nos decidimos por realizar nuestra celebracion de la empresa por la web, nos gusto el diseño y los detalles cuidados y pensamos que la cocina y el restaurante irian en consonancia y así fue. Buen trabajo ¡¡
Comentat
Mi equipo humano y jo valoramos tener clientes como ustedes, clientes que valoran la calidad del producto, el trato de nuestro servicio y el esfuerzo diario, muchas gracias por sus palabras y espermaos poder saudarles personalmente otra vez en nuestra/su casa

Oscar Piedra
Comentat

Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat