Subvencions per pàgines web i projectes d’internet

Existeixen múltiples possibilitats de subvencions per internet:
 

Subvencions per al disseny de pàgines web
Subvencions per a la optimització de pàgines web
Subvencions per a la millora de llocs web
Subvencions per a la promoció per internet
Subvencions per a botigues virtuals
Subvencions per a la presència a internet
Subvencions per a l'exportació
Subvencions per a les comunicacions i equips informàtics

 
Cletu.com, ofereix serveis d'internet de la màxima qualitat i que a més es cobren en dues o tres parts, el darrer quaranta per cent de les quals es cobra passats tres mesos, quan el client ja ha pogut valorar la utilitat que per a ell representen els treballs realitzats.
L'administració, és conscient de la importància de que les empreses disposin de pàgines web corporatives que les ajudin en la seva tasca comercial. De tota manera, però, no qualsevol tipus de pàgines. La Generalitat, la Comunitat Económica Europea, l'estat... estan interessats en que les pàgines web reuneixin un mínim de requisits, que depenent de l'àmbit d'activitat, son més o menys exigents.
Les pàgines web desenvolupades per Cletu.com, reuneixen tots els requisits de qualitat, accessibilitat, i navegabilitat que les subvencions més exigents requereixen, ja que les pàgines web desenvolupades per Cletu.com, compleixen els estàndards W3C i WAI A, sent per tant aptes per a la concessió de tota mena de subvencions.

D'altra banda, Cletu.com, també pot buscar les subvencions a les que poden optar les pàgines web desenvolupades utilitzant aquesta plataforma, a més de disposar de la informació necessària per a poder-ne realitzar els tràmits.

Molt important!

Cal dir, però que el servei d'estudi de subvencions per a internet aplicables a cada cas, estan limitades a les empreses que confiïn en Cletu.com per al desenvolupament dels seus projectes d'internet, ja que en tractar-se d'una empresa privada, no és possible dedicar els recursos necessaris a aquesta mena d'estudis, gratuïts.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat