Disseny i programació de portals

Cletu, és una solució versàtil i eficient per la programació de portals comercials, institucionals, i pràcticament de qualsevol tipus.
 
Es tracta d'una base de programació útil per projectes amb necessitats específiques, sense els inconvenients de treballar amb aplicacions de codi obert (CMS o Frameworks de distribució gratuïta), que a més disposa de l'equip de programació necessari per desenvolupar aplicacions a mida sempre que calgui. A més de facilitar una gestió eficient, i aportar les màximes garanties d'èxit a qualsevol portal web.

Entre les possibilitats que ofereix, s'hi inclou la programació de passarel·les per la importació, exportació, i actualització dels continguts, sense haver de fer la feina dues vegades, o fins i tot automatitzar completament alguns processos. De manera que es puguin programar centrals de compres, de reserves, o altres, per fer que les comandes puguin arribar automàticament al programa de gestió sense necessitat d'intervenir-hi (sempre que el programa utilitzat per l'empresa ho permeti), o limitant la dedicació a la mínima indispensable.

A banda d'aquestes característiques, que per si soles resulten més que interessants, el principal punt fort de Cletu com a gestor de continguts, és que és un gestor de continguts SEO. És a dir, desenvolupat per la creació, programació i també disseny de pàgines i portals web el més transparents possible pels cercadors. Una característica necessària per sortir el màxim i millor possible als resultats de les cerques que s'hi facin (SERPS).

Complementant les característiques SEO, els portals web amb programació Cletu, incorporen diverses eines de fidelització, confiança, i per facilitar la redifusió i recomanació entre els seus usuaris. Permetent que puguin fer el seguiment de les actualitzacions de continguts i productes, o publicar comentaris, segons es consideri oportú en cada cas i per cada pantalla en concret.

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom