Disseny web amb garanties

Des de sempre el compromís de Cletu ha estat amb els resultats, perquè considerem que aquelles empreses que ens fan confiança, en contrapartida mereixen un compromís total, seriós i rigorós per aconseguir l'èxit dels seus projectes de disseny web.

Antigament els projectes desenvolupats amb el CMS Cletu oferien unes garanties espectacularment interessants, consistents en el pagament dels projectes en tres parts, 20% en el moment d'acceptar la proposta, 40% en el moment de l'entrega, i el darrer 40% transcorreguts 12 mesos, i només si s'aconseguia un número de visites mínim durant el dotzè mes posterior a l'entrega de la pàgina. Aplicant aquesta metodologia es va fer el disseny web de més de 70 pàgines per empreses i entitats arreu de Catalunya i Madrid, amb un únic fracàs, www.gicasesores.com (altres empreses destaquen els casos d'èxit, utilitzant Cletu els èxits son el normal).

Malauradament, en aquests moments ja no s'ofereix aquesta garantia tan increïble, a causa de que en temps de crisi un any és molt llarg, i tot i que els projectes funcionaven a la perfecció, algunes empreses van tancar portes, i amb elles desapareixia el darrer cobrament, de manera que es perdia el marge comercial, i força més.

En substitució d'aquesta garantia, es va implementar el tercer cobrament transcorreguts tres mesos de l'entrega de la pàgina, i sempre i quan no hi hagués cap problema a la pàgina, o elements que no funcionessin correctament.

Actualment però, a excepció del paquet Cletu Bàsic, que és un paquet promocional molt restringit que permet oferir pàgines web optimitzades per cercadors per un preu similar a un disseny web estàndard, la garantia que s'ofereix consisteix en que el tercer cobrament tindrà lloc en el moment que la pàgina web superi un nombre de visites establert prèviament a la seva elaboració, i sempre i quan no quedin altres aspectes pendents, o l'empresa detecti errors de funcionament que no hagin estat resolts. Aquest tercer cobrament, en realitat es fa efectiu aproximadament tres mesos després de l'entrega de la pàgina web, ja que el més normal és que durant el tercer mes es superin àmpliament els resultats acordats, i per tant l'empresa ja té vendes o contactes que acabaran comprant algun dels seus articles o contractant els seus serveis.

A banda, i com a complement. Si l'empresa atorga la suficient prioritat al desenvolupament de la seva pàgina web, s'apliquen uns descomptes, que poden arribar al 10% del cost total del projecte.

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom