El que s'ha de saber del disseny web si es vol que funcioni una pàgina

Com a disseny de pàgines web, és freqüent pensar només en la interfície, o el que és el mateix, l'aspecte de les pàgines.

Això és un greu error, ja que del disseny web, en depèn totalment la capacitat que tindran els cercadors per indexar el contingut de les pàgines web. Per això, cal anar més enllà del disseny gràfic. El disseny de pàgines web adequat, no només ha de ser apte per a usuaris en plenitud de facultats, si no també i com a mínim de fàcil navegació per a persones amb deficiències lleus (problemes de vista) i sobretot que faciliti als robots dels buscadors indexar el contingut de les pàgines web.

Per tant, si bé estèticament dues pàgines poden ser gairebé exactes, poden tenir infinitat de diferències, que s'acaben convertint en milers de visites (i per tant persones interessades en els productes de l'empresa) al cap de poc temps.

D'altra banda, cal treure el màxim profit a les visites que pugui aconseguir una pàgina web. És per tant imprescindible que els dissenyadors web, no es limitin a una pàgina amb disseny flamant. Cal que les pàgines web siguin atractives a la vista, però aquestes mateixes pàgines web han de ser navegables, tant per a l'usuari com per als robots dels cercadors, de manera que fàcilment es tingui accés a totes les informacions disponibles i a totes les seccions de cadascuna de les pàgines web, on alhora sigui fàcil trobar les informacions, productes i serveis que s'hi puguin oferir, donant la possibilitat de navegar endavant i endarrere, sabent en tot moment a quin lloc de la pàgina web es troba l'usuari, i també incorporant mapes de la web per tal d'anar fàcilment d'un lloc a l'altre.

Per a facilitar la navegació, totes les pàgines desenvolupades per Cletu, compleixen els estàndards W3C, tant per a XHTML, com per a CSS, així com també la WAI-A (nivell A d'accessibilitat per a usuaris), que considerem el compromís òptim entre accessibilitat i possibilitats de disseny.

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat