Disseny web a Catalunya Barcelona Tarragona Lleida i Girona

Som un equip d'especialistes en programació, disseny web, i promoció online (posicionament, SEO i màrqueting online) de Manresa (Barcelona), i treballem arreu de Catalunya.

Més que el disseny de pàgines web "per cobrir l'expedient", oferim un servei integral d'assessorament i desenvolupament de projectes web que volen tenir expectatives que van més enllà de "només" ser a Internet. Les nostres pàgines, a més, compleixen els requisits de programació que les fan aptes per rebre tot tipus de subvencions.

La màxima preocupació de l'equip és que Internet doni els millors resultats possibles als nostres clients. Aquesta implicació amb el resultat dels projectes que ens son confiats, fa que amb el temps acabem sent més que proveïdors puntuals, col·laboradors habituals.

En tots els nostres projectes s'emfatitzen aspectes com l'optimització, promoció i posicionament web als cercadors. Això significa que les pàgines web que funcionen amb el CMS Cletu, pel que fa al disseny, programació, estructura i optimització, reuneixin les característiques necessàries per aconseguir bones posicions als buscadors, de manera que tenen força més visites del que és habitual, fent molt més fàcil que l'empresa pugui vendre gràcies a Internet i la seva pàgina web.

Si bé (per proximitat geogràfica) l'àmbit d'actuació principal és Catalunya, i més concretament Manresa i la província de Barcelona, també fem projectes a Tarragona, Lleida, Girona, i altres indrets d'Espanya.

L'estudi de projectes de disseny de pàgines web, és un procés que requereix un plantejament estructurat, i per tant ens podem desplaçar a totes les comarques de Catalunya:

Alt Camp, Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Berguedà, Cerdanya, Conca de Barberà, Garraf, Garrigues, Garrotxa, Gironès, Maresme, Montsià, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla de l'Estany, Pla d'Urgell, Priorat, Ribera d'Ebre, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Solsonès, Tarragonès, Terra Alta, Urgell, Vall d'Aran, Vallès Occidental, Vallès Oriental.

I les poblacions de Catalunya que calgui, entre elles:

Abrera, Badalona, Banyoles, Barberà del Vallès, Barcelona, Berga, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Cervera, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Girona, Granollers, Igualada, L'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Manlleu, Martorell, Mataró, Mollet del Vallès, Olot, Reus, Ripollet, Rubí, Sant Cugat, Sant Feliu del Llobregat, Sant Just D'esvern, Terrassa, Sabadell, Salou, Sant Adrià del Besòs, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Sitges, Solsona, Tarragona, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú.

A totes les províncies, comarques i poblacions de Catalunya, s'hi ofereixen els següents serveis i treballs:

Disseny de pàgines web
Programació de pàgines web
Optimització de pàgines web per cercadors
Posicionament de pàgines web als cercadors
Allotjament de dominis i pàgines web
Passarel·les d'importació i exportació de dades a pàgines web
Finançament i subvencions per pàgines web (si es fa el projecte)
Finançament per projectes d'Internet
Desenvolupament d'aplicacions web (B2B, B2C)
Desenvolupament de portals temàtics
Pàgines web amb catàleg de productes
Botigues virtuals
Assessorament web
Màrqueting online
Promoció web amb eines de màrqueting viral


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat