El contingut i el PR

Sense tenir en compte la resta de factors, el contingut és el que farà que quan un usuari que ha fet una cerca entri a consultar un dels resultats, es quedi en aquella pàgina, o torni a la llista per trobar una resposta més adequada en altres pàgines.

El contingut és el principal pilar sobre el que descansa qualsevol pàgina web, i la finalitat de tot el procés d'optimització i posicionament de qualsevol pàgina, és que el màxim de gent interessada possible el trobi i consulti.

Google valora la qualitat, i també té en compte les reaccions dels usuaris. D'aquesta manera, si els usuaris que fan una cerca entren, visualitzen una sola pantalla, tornen als resultats, entren en un altre, i un altre..., quan finalment arriben a un i s'hi queden, si l'elecció final generalment és la mateixa, Google entén que aquell és el resultat més satisfactori per aquella cerca, de manera que li donarà més valor en detriment de les opcions que té per davant, millorant les seves posicions per aquella cerca concreta. Per tant, si els continguts son el més complets i útils possible, la pàgina guanyarà posicions als resultats i esdevindrà més útil.

Un altre aspecte destacable del contingut, és que si és interessant per als usuaris, també afavorirà l'aparició d'enllaços d'altres pàgines, de manera que una pàgina amb continguts de qualitat, millorarà les posicions als resultats de les cerques gràcies als enllaços que aconseguirà de manera natural (linkbaiting).

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom