Una gestió apropiada dels formularis i consultes, és clau per l'èxit de la web

Quan algú envia un formulari a una pàgina web, està dient que té interès en algun article, servei o informació del que s’ofereixen. S’ha identificat un possible client o usuari, que si s’actua adequadament pot acabar concretant una venda.

Moltes vegades, ja sigui per mandra o timidesa s’abusa de la tecnologia enviant la resposta per e-mail. És un error que convertirà Internet en una font de contactes que es podien haver fidelitzat amb una mínima dedicació, però en no haver estat atesos amb la diligència que calia passaran per la pàgina i no tornaran.

En el moment que es rep un formulari d’informació sobre els articles o serveis que s’ofereixen, el millor és contactar telefònicament, i si no és en hores intempestives, en la mateixa franja horària per trobar-la més receptiva i disposada possible.

En trucar s’aconsegueix que qui ha enviat el formulari posi una veu a l’empresa, que a més li donarà amb més detall la informació que necessita, i per tant fomentarà confiança en atorgar-li una mínima importància.

Aquest moment, és apropiat per oferir alguna promoció de temps limitat, les promocions limitades en el temps, o la pròpia escassetat d’estocs (o dates disponibles), faran que si aquesta persona té un interès real, es decideixi molt més ràpid, especialment si veu que el que se li ofereix està en línia o presenta avantatges amb altres opcions que ben segur que consultarà o haurà consultat.

Per oferir promocions, s’ha de tenir en compte que el client que ha vingut des d’Internet no s’ha hagut d’anar a buscar, ha vingut sol, cosa que és un estalvi important en recursos i dedicació, però a més les promocions que s’ofereixen als clients que arribin per aquest canal tampoc cal que siguin espectaculars, perquè cal tenir en compte que si ha vingut és que té interès real, i la necessitat de disposar o contractar el que se li estigui oferint.

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat