Tenir més visites ajuda a vendre més, les visites son MOLT IMPORTANTS

L’estratègia apropiada per aconseguir que una pàgina web incrementi les visites passa per una bona optimització orgànica i fer campanyes de posicionament, però aquesta només és la porta d’entrada de les visites, que si no troben on aturar-se seguiran navegant fins que marxin, i possiblement mai més no tornaran. Per tant, per tenir més visites, és important saber què fer-ne, i donar-los motius per tornar, i aprofitar al màxim l’esforç que s’està fent.

Quan s’ha aconseguit el més difícil (que l’usuari descobreixi la pàgina), l’ideal seria que si aquesta persona no ha entrat únicament per distreure’s, trobi motius per tornar, de manera que  és més que recomanable incloure elements de fidelització. Aquests elements poden anar des d’animar els visitants a que es facin usuaris i es subscriguin a l’enviament de butlletins, fins la incorporació d’RSS i possibilitats per compartir els continguts en xarxes socials, si estan satisfets de la pàgina i el servei i atenció que reben els clients, segurament que un o altre publicarà els continguts que consideri interessants al seu mur. D’aquesta manera les visites augmentaran perquè qui ja coneix la pàgina podrà seguir les actualitzacions de contingut, i tornar quan trobi alguna informació d’interès.

La base per aconseguir visites és tenir és una pàgina accessible als cercadors, però a més cal que la pàgina tingui actualitzacions freqüents, a les que per anar bé s’ha de donar la màxima difusió.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat