Per què serveis de hosting semblants tenen preus tan diferents?

No hauria de ser-ho, però l’allotjament del domini i la pàgina web, pot provocar que una pàgina no doni els resultats que hauria de donar.

És freqüent que en comparar els preus de diversos proveïdors de hosting web sorprengui la diferència entre els preus que ofereixen uns i altres. Mirant les característiques de cada servei es poden veure algunes diferències, com ara que alguns plans de hosting web inclouen serveis que altres no, però les diferències van molt més enllà, i justifiquen aquestes diferències.

Quant val estar un dia sense que funcioni el correu o la pàgina web? El suport tècnic o l’assistència que s’ofereix amb el hosting web, pot ser en horari d’oficines o de 24 hores. Aquest suport encareix el servei, però per greu que sigui, és important resoldre qualsevol problema el més aviat possible.

Es pot donar el cas d’un hosting  web que tingui un únic carrier (proveïdor de connexió), de manera que sense que es produeixi cap avaria de servidor pot patir talls freqüents de connectivitat, i per tant no estar operatiu quan passin els robots dels cercadors... o quan algú vulgui entrar a la pàgina, sense tenir en compte que mentre el servidor no estigui online el correu tampoc funcionará.

Una altra diferència destacable entre els diversos proveïdors de hosting web, son les còpies de seguretat, inclosos serveis com còpies remotes diàries, setmanals i mensuals, que és la màxima seguretat que es pot oferir per la conservació de les dades. Si l’equip que dóna servei a una pàgina té una avaria greu, fins i tot si funciona amb dos discs durs es poden arribar a espatllar, si es disposa de còpies remotes només cal recuperar les dades i reparar el sistema.

També és possible que la mateixa configuració del servidor impedeixi que els cercadors hi accedeixin lliurement, i per tant per més accessible que sigui la pàgina no podrà ser indexada, i per tant no apareixerà als resultats de les cerques.

A banda d’aquests factors que ja son prou importants, també cal intentar que el servidor es trobi al territori nacional del seu mercat. En cas que no sigui així, si l’extensió del domini no correspon a l’estat en que es troba el seu mercat, la pàgina perdrà posicions als resultats de les cerques. Cal tenir en compte que el .CAT no correspon a una extensió geogràfica, si no a una comunitat, i per tant pel que fa a posicionament té la mateixa utilitat un .CAT que un .BIZ, que serà en qualsevol cas menor que el que a Espanya pugui tenir un .ES.

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat