Què és l'optimització web i què és el posicionament i per què serveix cada cosa

L’optimització web i el posicionament web son dues cares d’una mateixa moneda, i per aprofitar-ne una, el millor és recolzar-se en l’altre.

Tradicionalment molts “SEO” limitaven els seus treballs a campanyes de posicionament web, independentment dels continguts de les pàgines, i obviant l’accessibilitat. El resultat de treballar d’aquesta manera (fer la part fàcil), és que es poden aconseguir moltes visites per uns conceptes concrets, però en general es perd absolutament l’efecte Long Tail (tira llarga) de l’optimització, consistent en que un petit nombre de paraules clau molt importants a la pàgina aporten un percentatge força representatiu de visites, mentre que la resta de combinacions en comparació n’aporten moltes més.

Optar per una sola de les opcions implicaria perdre bona part de l’efectivitat, ja siguin les poques cerques que aporten moltes visites, o les moltes cerques que n’aporten moltes més. Per tant, cal que la pàgina com a mínim reuneixi uns requisits indispensables d’optimització, però també aconseguir el màxim d’enllaços externs possible, cosa que en un primer moment s’haurà de fer, però si les informacions publicades son suficientment interessants, el posicionament de la pàgina web anirà millorant progressivament sense necessitat de dedicar-hi gaires esforços.

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat