Com saber si la pàgina web surt als buscadors?

Per saber si una pàgina web apareix als cercadors, o qualsevol de les seves pantalles sense utilitzar cap programa ni estadístiques, es pot anar a un cercador (per exemple de Google que és el que realment interessa), i escriure al quadre de cerca site:www.pàginaweb.com on pàginaweb.com seria el domini (cletu.com, buscomotor.com...).

Un cop s’ha clicat al botó per fer la cerca, apareix als resultats la llista de pantalles de la pàgina. És molt important comprovar que les pantalles tenen un títol suficientment identificatiu  (paraules clau incloses) del contingut que hi ha a cadascuna d’elles, perquè posar un títol amb paraules clau apropiades per aquella pantalla és el que li permetrà aconseguir bones posicions entre els resultats de les cerques relacionades.

Si el títol conté alguna frase clarament identificativa de la temàtica de la pantalla, (incloent paraules clau, i molt important, amb una redacció coherent al que s'escriuria per fer una cerca d'aquell tema a Google), es pot entendre que el títol pot ser apropiat, cal tenir en compte que si no es posa títol, Google s'esforça per identificar la pantalla, i és possible que als resultats completi un títol massa curt (com pot ser el nom de l'empresa), amb el text que es posi al títol de cos de la pantalla sempre i quan s'hagi identificat amb un H1, o en cas que hi hagi molts enllaços amb el mateix text, amb aquest text. Totes aquestes opcions tenen com a finalitat reparar la deixadesa de qui o bé no ha tingut en compte la importància d'aquest punt, o bé no l'ha sabut transmetre al responsable de la gestió de continguts, que per tant deixa per fer  un punt d'especialimportància.

Si per contra no dóna resultats, pot ser perquè la pàgina sigui molt nova i encara no hi hagi hagut temps d’indexar-la, o si ja té un temps, pot passar que o no sigui indexable, o per algun motiu hagi estat penalitzada i exclosa dels resultats.

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat