Disseny web a mida amb flash, icones...

Si no disposa d'elements de disseny, vol una imatge més elaborada, (si cal fins i tot podem fer les fotografies), cal elaborar una línia gràfica diferenciada i exclusiva pel seu web, vol incorporar animacions Flash, 3D, o considera que el seu web requereix alguna altra característica diferenciadora, només cal que ens indiqui les premisses bàsiques, i ja sigui a partir d'imatges facilitades, de grafismes creats en exclusiva, o de la documentació de que disposi, podem dotar-lo de tots els elements de disseny que li calguin.

Per contra, si ja té qui li ofereixi aquest servei, o prefereix ocupar-se d'aquests treballs vostè mateix/a, des de l'administració es poden aplicar tots aquells canvis que no afectin l'estructura del web.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

Promocions

Núvol de Tags


Disseny web a mida amb flash, icones... Si vol una imatge més elaborada pel seu web, incorporant-hi animacions Flash, 3D , o considera que requereix alguna altra característica diferenciadora podem dotar-lo de tots els elements de disseny que li calguin.
Disseny web personalitzat per 300€ La personalització inclou la ubicació del logotip, i utilitzar els dissenys de botons i altres elements disponibles a l'administració, o els que ens faciliti el client, però no requereixin un treball d'edició, per tal d'oferir una combinació gràfica harmoniosa i apropiada al tarannà de l'organització. ...
Disseny web totalment personalitzat amb dissenys exclusius Disseny web totalment a mida, amb l'organització i distribució dels elements de la pàgina personalitzats segons les necessitats de presentació de cada projecte

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom